Letisko Letectvo Aktuálne európske správy Aktuálne medzinárodné správy Najnovšie cestovateľské správy Novinky z USA Havajské novinky LGBTQ Stretnutie s priemyselnými správami stretnutie Novinky cestovný ruch Aktualizácia cieľovej cesty Cestovné tajomstvá Travel Wire News Rôzne správy Vína a destiláty

Radi cestujete? Pozvánka na Novoročnú párty WTN 2020/21

Vyberte svoj jazyk

Vezmite si svoje hrnce a panvice! Zdieľajte nádeje, sny a zázraky!

Svetová sieť cestovného ruchu v spolupráci s eTurboNews pozýva profesionálov z cestovného ruchu a všetkých, ktorí radi cestujú, na virtuálnu hodinu zábavy a rozlúčky so strašným rokom 2020.

Pred 100 rokmi bola španielska chrípka porazená. Turistickí sprievodcovia z 8 krajín predvedú a podelia sa o svoje nádeje, sny a zázraky pozdravom pri obnove cestovného ruchu v roku 2021.

Svetová turistická sieť dokončuje celý mesiac vzrušujúcich začiatočných udalostí (pozri tu: www.livestream.travel ), ktorá vedie k tomu, že táto organizácia je už zaneprázdnená v 124 členských krajinách, ktoré sa pripoja k vyzváňaniu v roku 2021.

Turistickí sprievodcovia silnejú a oslavujú 35 rokov Svetovej federácie asociácií turistických sprievodcov, ktorú organizuje Hrdina WTN Maricar Prehliadky a udalosti z Donato of Washington.

Juergen Steinmetz, zakladateľ Svetovej siete cestovného ruchu a vydavateľ eTurboNews, hovorí: „Už sa neviem dočkať? Pripojte sa k večierku a nechajte nás spoločne zostať rokom 2020! “

V súčasnosti sú pripravení sprievodcovia z Austrálie, Ruska, Iránu, Cypru, Južnej Afriky, Kostariky a Spojených štátov amerických.

Zoznámte sa s vedúcimi predstaviteľmi cestovného ruchu vrátane bývalého generálneho tajomníka UNWTO Dr. Taleba Rifai a pridajte sa k tým, ktorí milujú cestovanie.

Kedy?

Stredu decembri 30

  • 10.00 HST |
  • 12.00 h PST |
  • 3.00 EST |
  • 8.00 h Londýn |
  • 9.00 h Frankfurt
  • 10.00 h Johannesburg | Atény | Ammán | Tel Aviv
  • 11.00 h Dubaj

Štvrtok 31. decembra:

  • 1.30 h Dillí
  • 3.00 hod. Bangkok |
  • 4.00 hod. Singapur |
  • 5.00 Tokio |
  • 7.00 hod. Sydney |
  • 9.00 Nový Zéland

Kliknite tu pre registráciu

Viac informácií o Svetovej sieti cestovného ruchu a pripojiť sa?
www.wtn.travel

Tlač priateľské, PDF a e-mail

O autorovi

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz nepretržite pracoval v cestovnom ruchu od svojich tínedžerských čias v Nemecku (1977).
Založil eTurboNews v roku 1999 ako prvý online spravodaj pre svetový priemysel cestovného ruchu.