Africká rada pre cestovný ruch Letecké spoločnosti Letisko Správy o asociáciách Letectvo Aktuálne medzinárodné správy Najnovšie správy zo Singapuru Najnovšie cestovateľské správy Novinky z USA Služobná cesta Vládne správy LGBTQ Stretnutie s priemyselnými správami stretnutie Novinky ľudia Tlačové oznámenia prestavba bezpečnosť cestovný ruch Doprava Aktualizácia cieľovej cesty Cestovné tajomstvá Travel Wire News teraz trendy Rôzne správy

Ako môžete ovplyvniť budúcnosť letectva?

Vyberte svoj jazyk
Vijay
Vijay

Svetová sieť cestovného ruchu vznikla z iniciatívy miestnych občanov známej ako rebuilding.travel.
Letecký veterán Vijay Poonoosamy, bývalý viceprezident spoločnosti Etihad Airways, teraz vedie záujmovú skupinu pre letectvo WTN. Prvé brainstormingové stretnutie je naplánované na účasť členov WTN a verejnosti na 20. a 22. januára.

Tlač priateľské, PDF a e-mail

Novo založený letecká záujmová skupina pre svetovú turistickú sieť (WTN) sa formuje a ste pozvaní.

Podľa WTTC sa v roku 174 globálne stratilo viac ako 4.7 miliónov pracovných miest v oblasti cestovného ruchu a globálny HDP a cestovný ruch v roku 2020 globálny HDP viac ako XNUMX bilióna dolárov.

Vlády doteraz podporili letecké spoločnosti sumou 173 miliárd USD, avšak podľa IATA majú letecké spoločnosti dlhy presahujúce 651 miliárd dolárov a v roku 118.5 stratili 2020 miliárd USD.

Pretrvávajúce bolestivé ľudské a ekonomické straty, nepredvídateľnosť Covid-19 a jeho kmeňov a vĺn, riziká infikovania alebo kontaktu s niekým, kto je, testy a karanténa na oboch koncoch letu, riziká blokovania. na obidvoch koncoch letu a zvýšené povedomie o zmene podnebia nepochybne ovplyvní túžbu a schopnosť ľudí oddávať sa ľubovoľnej leteckej doprave, aj keď sa hranice otvoria.

Ovplyvní to aj cestovanie spojené s prácou, pretože podniky stále trpia, všade sa znižujú rozpočty a čoraz viac ľudí využíva výhody a nové príležitosti nákladovo efektívnych virtuálnych nástrojov.

Nikto nevie, ako sa to všetko odohrá, ale všetci sa musíme prebudiť z toho, že NOVÝ normál si vyžaduje NOVÉ zmýšľanie, aby našiel NOVÉ riešenia. Okrem inovácií a digitalizácie existuje stále rastúca potreba vytvárať bezpečný, spoľahlivý a sociálne, environmentálne a ekonomicky udržateľný model cestovania a cestovného ruchu založený na hodnotách.

Letecká skupina Svetovej siete cestovného ruchu poskytuje bezpečný a inkluzívny priestor pre zúčastnené strany v oblasti cestovného ruchu cestovný ruch, aby mohli viesť úprimné diskusie o impozantných výzvach týkajúcich sa letectva a pomôcť pri opätovnom budovaní dôvery v dôveryhodnosť, bezpečnosť, predvídateľnosť a pozitívnu hodnotu pre spoločenstvo v oblasti cestovania. A cestovný ruch.

Členovia Svetovej siete cestovného ruchu a zainteresovaní pozorovatelia sú pozvaní na dve brainstormingové prezentácie a Q&A na diskusiu o budúcnosti letectva.

PRVÉ ZASADNUTIE

19 2020 januára
- Havaj: 11.00:XNUMX

Streda 20 2020 januára
- Kalifornia (PST): 1.00 hod
- New York (EST): 4.00 hod
- Argentína | Brazília: 6.00 hod
- Spojené kráľovstvo | Portugalsko | Ghana: 9.00 hod
- Nemecko | Taliansko | Tunisko | 10.00 hod
- Grécko | Jordánsko | Izrael | Saudská Arábia Keňa | Južná Afrika 11.00 hod
- SAE o 12.00 hod
- Seychely | Maurícius 1.00:XNUMX
- India: 2.30:XNUMX
- Thajsko | Jakarta: 4.00 hod
- Hongkong | Singapur | Bali 5.00 hod
- Japonsko | Kórea 6.00 hod
- Guam: 7.00:XNUMX
- Sydney: 8.00:XNUMX
- Nový Zéland: 10.00:XNUMX

Kliknite tu pre registráciu 


DRUHÉ ZASADNUTIE

Piatok, 22. januára 2020
- Havaj (HST): 3.00:5.00 - Kalifornia (PST): XNUMX:XNUMX
- Denver (MST): 6.00 hod
- Chicago (CST): 7.00:XNUMX
- New York (EST) Jamajka: 8.00 hod
- Argentína | Brazília: 10.00:XNUMX

Sobota, 23, január 2020
- Spojené kráľovstvo | Portugalsko | Ghana: 1.00 hod
- Nemecko | Taliansko | Tunisko | 2.00 hod
- Grécko | Jordánsko | Izrael | Južná Afrika 3.00 hod
- Saudská Arábia: 4.00 hod
- SAE | Seychely | Maurícius 5.00 hod
- India: 6.30 hod
- Thajsko | Jakarta: 8.00 hod
- Hongkong | Singapur | Bali 9.00 hod
- Japonsko | Kórea 10.00 hod
- Guam: 11.00 hod
- Sydney: 12.00:XNUMX hod
- Nový Zéland: 2.00:XNUMX

Kliknutím sa zaregistrujete 

Vijay Poonoosamy, Singapur je riaditeľom pre medzinárodné a verejné záležitosti skupiny QI, výkonným členom predstavenstva spoločnosti World Tourism Network, nevýkonným členom predstavenstva pre správu leteckých aktív Veling Group, členom poradného výboru Svetového fóra cestovného ruchu v Luzerne, Spoločnosť pre rozvoj Červeného mora a Riadiaci výbor pre komunitu a rodovú paritu Svetového ekonomického fóra. Vijay bol výkonným riaditeľom spoločnosti Air Mauritius, výkonným predsedom letísk na Mauríciu a viceprezidentom pre medzinárodné záležitosti spoločnosti Etihad Airways. Predsedal 4. celosvetovej konferencii o leteckej doprave ICAO, Výboru pre leteckú dopravu Africkej komisie pre civilné letectvo a Výboru pre právne veci IATA a právnemu poradnému výboru.

Svetová sieť cestovného ruchu (WTN) je globálna sieť s členmi odvetvia cestovného ruchu v 125 krajinách.

Ďalšie informácie a informácie o členstve: www.wtn.travel

Svetová turistická sieť (WTM) bola spustená webom rebuilding.travel
Tlač priateľské, PDF a e-mail

O autorovi

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz nepretržite pracoval v cestovnom ruchu od svojich tínedžerských čias v Nemecku (1977).
Založil eTurboNews v roku 1999 ako prvý online spravodaj pre svetový priemysel cestovného ruchu.